KONTAKTA OSS PÅ ROYAL KAKEL AB

 Lång erfarenhet och med alltid nöjda kunder garanterar vi ett professionellt bemötande och givetvis ett lyckad slutresultat. Royal Kakel AB erbjuder tjänster till såväl privatpersoner som byggentreprenöre. Vi är idag flera anställda och sedan starten under ständig tillväxt. Alla våra anställda är certifierade och utbildade enligt gällande regler. I vår plattsättnings branschen är det mycket viktigt att hålla sig uppdaterad på ständigt föränderliga byggregler. Hos oss kan du känna dig trygg med att du får arbeten utförda på ett korrekt sätt.
Vår bredd, erfarenhet och kompetens gör att vi kan hjälpa dig med ditt nya badrum likväl som en industrihall på flera tusen kvadratmeter. Kvalitét, kunskap och hög service kan du alltid förvänta dig av Royal Kakel AB. Med många goda referenser och stora som små projekt kan du som kund vara trygg.
Våra kunder är  idag av såväl privata hushåll, bostadsrättsföreningar som större lokala bolag.

För att få och behålla deras förtroende har Royal Kakel AB alltid efterföljt följande ledstjärnor: att ständigt eftersträva högsta kvalitet och tillmötesgå sina kunders varierande önskemål.

Dessa två är våra viktigaste styrkor, testa oss Du med!
Vårt sätt att arbeta präglas av ett noggrant, lyhört, korrekt och flexibelt förfarande, allt vad gäller planering, genomförande och slutbesiktning av uppdrag.

Tack för att du kontaktar oss!

Ring oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig.
Vi jobbar i en bransch där engagemang och ansvar för personalen, leverans av byggtjänster och miljön är ett måste.
Ett kvitto på att vi har lyckats med detta är att vi har mångåriga samarbeten med de mesta  av våra uppdragsgivare. Samarbeten som ständigt utvecklas och förändras, förnyas och förbättras.

Tel: 040- 616 01 00

info@royalkakel.se

CERTIFIKAT & BEVIS